Studio Piu
 The semi circular reception counter is the first contact point for students and visitors, who are welcome to wait at the blue box of seat

North Jakarta Intercultural School

North Jakarta Intercultural School is located at Kelapa Gading area of Jakarta. The public area of the school is renovated to create a welcoming atmosphere.

 The semi circular reception counter is the first contact point for students and visitors, who are welcome to wait at the blue box of seat

The semi circular reception counter is the first contact point for students and visitors, who are welcome to wait at the blue box of seat

 The hexagonal shelving design at the library creates a playful space for books and display area for monthly exhibitions

The hexagonal shelving design at the library creates a playful space for books and display area for monthly exhibitions

 +

+

 On the other side of the library is a door, inspired from Star Trek, which leads to another room.

On the other side of the library is a door, inspired from Star Trek, which leads to another room.

 The door leads to Admission Room next door. The children are able to move through this element of surprise.

The door leads to Admission Room next door. The children are able to move through this element of surprise.

 +

+

 +

+